Contact us

Pointblank Str. 14, 54321, California

Clickfactor

Map Icon

  • Het internet, online marketing en communicatie

6 dingen waarvan jij niet wist dat de iPhone 6 dat kan

29/01/2015
iphone-6-ios-8

Verwonderd kijken de ouderen naar die vlugge vingertjes van de jeugd die over hun telefoonscherm vliegen. “Hoe doen ze het toch?”, verzuchten de ouderen zich. En even dagdromen ze weg naar de wereld van morgen. De wereld van zwevende auto’s, volledig verzorgende robots, die van printbare hutspotten en een blakende gezondheid voor eenieder. “Dat kunt u niet, heh”, denkt de jeugd, terwijl het hoopt voor altijd jong te blijven. En toch. Er valt nog veel meer te halen uit de iPhone 6!
iphone-6-ios-8

Zorg er in ieder geval voor dat je de basis in orde hebt. Bezit een iPhone 6. Als je de iPhone 6 nog niet in je bezit had, wordt het nu toch eens tijd ;-) . Het toestel zelf is nogal aan de prijzige kant, maar er zijn veel aanbiedingen te vinden in abonnementsvorm waardoor de iPhone een toegankelijke gadget is voor veel mensen.De telefoon biedt nog meer functionaliteiten om jouw leven nog makkelijker te maken. Ben je zover? Lees dan hier 6 dingen waarvan je nog niet wist dat de iPhone 6 dat kan:

  • Reageren op een bericht zonder je telefoon te ontgrendelen

Een handige ontwikkeling. Zodra je een bericht binnen krijgt, veeg je naar links met je vinger op die mededeling. Je krijgt een blauw knopje met ‘reply’ te zien en dan kan je jouw reactie intikken. In het filmpje hieronder zie je hoe dat precies gaat. Ook vind je er meer tips en trucs.

  • Reageren op een bericht binnen een open app

Soms ben je druk bezig met een spel of wat dan ook, je wilt tegelijkertijd ook best reageren op berichten, maar dat ging helaas niet met eerdere versie van de iPhone. Op de iPhone 6 blijft de mededeling dat je een bericht binnen hebt gekregen bovenaan je scherm zichtbaar. Als je wilt reageren: leg je vinger op de mededeling en veeg naar beneden.

  • Een foto of video versturen die zichzelf vernietigt

Soms ben je gewoon in een melige bui, de herinnering daaraan hoeft niet eeuwig geregistreerd in je telefoon te blijven. Leg je vinger op het cameraatje in de tekstbalk in je berichtenapp. Maak een foto of video met de zelfvernietigingsoptie en verstuur. De applicatie vernietigt de foto of video vanzelf.

  • Je locatie versturen naar een vriend

Dit is gemakkelijk als je lekker in de stad aan het struinen bent of ad hoc hebt afgesproken. Ga naar ‘details’ binnen een berichtenreeks met die vriend. Rechtsboven. Klik ‘share my current location’ aan en klaar.

  • Berichten op stil zetten

Handig bij een vergadering of tijdens colleges. Ga binnen een berichtenreeks rechtsboven naar details. Klik de optie ‘do not disturb’ aan en je bent voor even verlost van het gekwebbel.

  • In e-mail multitasken

Nu kan je niet even in een andere mail kijken of verschillende mails opstellen. Je klikt in de iPhone 6 tijdens het opstellen van een e-mail onderaan, de verschillende schermen binnen de e-mail app verschijnen. Ga naar de andere schermen en weer terug.

Ten opzichte van de iPhone 5S zijn er aanzienlijke verbeteringen te vinden in de laatste versie. Sommigen noemen de telefoon zelfs een van de beste telefoons ooit gemaakt. Gebruik bovenstaande tips en trucs om nog meer uit de telefoon te halen.

Share this:

  • Facebook
  • Twitter