Contact us

Pointblank Str. 14, 54321, California

Clickfactor

Map Icon

  • Het internet, online marketing en communicatie

Siri, doe wat ik je zeg!

03/01/2015
apple-carplay-siri

Rijden en de smartphone gaan niet samen. CarPlay van Apple komt met de oplossing: vraag Siri om iets te doen en ze doet het voor je. Geheel zonder handen.

Wist je dat toen het Blackberry netwerk in oktober 2011 in de gehele Verenigde Arabische Emiraten uitviel, het aantal verkeersongelukken in Abu Dhabi met 40% daalde? Wel de helft van de automobilisten geeft aan de smartphone te gebruiken tijdens het autorijden. Verkeersongelukken zijn daar deels aan toe te schrijven.

Apple’s CarPlay biedt een oplossing. Het is een volledig geïntegreerd audiosysteem voor de auto. Siri, de stemassistent van Apple, kan je opdracht geven om een bericht te sturen, muziek op te zetten of om je te vertellen hoe je moet rijden. Je rijdt 100% handsfree, dus heel veilig. Je adressenboekje wordt ook onthouden zodat je alleen hoeft te zeggen dat je bijvoorbeeld naar je werk wilt rijden, Siri doet de rest. iPhone 6 heeft zelfs een optie waarbij Siri teksten aan je voor kan lezen, dus dan haal je het meeste uit files en lange autoreizen.

Share this:

  • Facebook
  • Twitter