Contact us

Pointblank Str. 14, 54321, California

Clickfactor

Map Icon

  • Het internet, online marketing en communicatie

Nokia komt met iPod Shuffle-clone

21/10/2013
BXGH8MwCAAAMSUg.png-large

Nokia komt met iPod Shuffle-clone

Het lijkt erop dat Nokia op korte termijn met een nieuw mobile device zal komen. De website EVLeaks toonde eerder deze week een foto van een kleine mediaspeler die volgens de geruchten de naam Nokia Guru gaat krijgen. De speler heeft een mint-blauw uiterlijk en heeft net als de iPod Shuffle een clip op de achterkant.

Klein maar fijn

De foto toont een apparaat dat ondanks zijn kleine formaat toch veel kan. Naast de gebruikelijke usb-aansluiting, valt er ook een nfc-markering op de foto te zien. Dit duidt er waarschijnlijk op dat de mediaspeler ook met nfc is uitgerust. De nfc-functie zou gebruikt kunnen worden om op afstand een ringtone op de telefoon af te spelen. De Taiwanese fabrikant HTC heeft een vergelijkbare functionaliteit in de HTC Fetch ingebouwd.

Binnenkort meer nieuws?

Nu de foto van de nieuwe mediaspeler is uitgelekt, is het waarschijnlijk dat er op korte termijn meer nieuws zal volgen. Het toeval wil dat Nokia later vandaag een groot mediaevenement houdt en de kans is groot dat de speler daarop officieel wordt aangekondigd. Er is dan ook grote kans dat we op zeer korte termijn weten wat de exacte specificaties van de nieuwe mediaspeler zijn en of het kleine apparaatje nog andere niet voorziene functionaliteiten biedt.

 

Wordt dit de iPod killer?

 

Share this:

  • Facebook
  • Twitter